Organisatieontwikkeling & training


Teamdag ‘Why’

Met ons team van 5 leidinggevenden hadden we de behoefte elkaar beter te leren kennen en een stap te maken in onze samenwerking. Jildou heeft ons een inspirerende ochtend gegeven waarin we op zoek zijn gegaan naar onze individuele en gezamenlijke drijfveren. De ‘Why’ van Simon Sinek persoonlijk toegepast, zogezegd. Het gaf ons nieuwe inzichten en vergrootte de verbinding tussen de teamleden. De uitkomsten gaan we toepassen in ons meerjarenplan (gezamenlijke waarden). Jildou is ontzettend goed in het begeleiden van dit proces, met humor, duidelijke aanwijzingen, en zachtheid. Ze is een ster in doorvragen! Ze houdt voeling met de groepsdynamiek en weet een ieder op zijn/ haar gemak te stellen en te betrekken. Kortom: een aanrader voor elk team.

Elisabeth Duijser - Business Unit Manager ProBiblio


Coaching


Jildou is een ontzettend leuke, intelligente, empathische én scherpzinnige vrouw. In slechts 5 sessies heeft zij mij enorm goed geholpen om helder te krijgen op welke manier ik het heft in eigen handen kan nemen als ik vastloop. In onze gesprekken voelde ze goed aan wat ik nodig had (soms een grap, soms een aai over mijn bol) en wist me op scherpe maar niet veroordelende wijze tot inzichten te brengen over mijn eigen denken en handelen. Na ieder contactmoment kon ik direct weer verder. Erg waardevol en ik ben haar bijzonder dankbaar!

Cultuurcoördinator en docent


Workshops


Jouw workshop Personal Branding is erg waardevol en onderscheidend. Je laat de cursisten aan de hand van een duidelijk stappenplan zien wat hun kwaliteiten zijn. Je bent een heel open, betrokken en sprankelende vrouw en dat maakt de workshop bijzonder.

Je voelt meteen goed aan wat iemand zijn kwaliteiten zijn en waar de cursist specifiek, maar ook de hele groep, behoefte aan heeft. Wat ik helemaal bijzonder vond is dat je mij hebt laten inzien dat een aantal eigenschappen die ik als negatief ervoer juist positief zijn en dat dit mij onderscheidend maakt. Dat de workshop voor een groot deel bestaat uit interactie met de andere cursisten geeft echt een meerwaarde. We waren met een hele leuke groep dames met allemaal een andere achtergrond en toch voelde het meteen goed. We hielpen elkaar ook echt met tips. De inhoud van de workshop en jouw persoonlijke aandacht met extra tips heeft mij een boost gegeven om verder te werken aan de personal branding van mijn bedrijf. Bedankt Jildou!

Lieselotte Boogaard - eigenaar LotsOfWear


Ik vind het zo gaaf dat je de juiste setting weet neer te zetten. Een veilige en creatieve omgeving waar we aan een ambitieus programma hebben gewerkt. Voor mij ben je een inspirator! Door een workshop te volgen worden de dingen die je eigenlijk al weet, bevestigd en heb je heel veel nieuwe energie om daar mee aan de slag te gaan! Dank hiervoor.

Projectmanager