Jildou Oostenbrug

Veelzijdigheid past bij mij. En de drive om topkwaliteit te leveren. Ik werk als senior (executive) coach, teamcoach, spreker en trainer. Ik heb honderden mensen persoonlijk mogen begeleiden met uiteenlopende vraagstukken en doelen. Verder heb ik veel expertise in het geven van lezingen, het ontwerpen en uitvoeren van maatwerktrainingen en interventies op het gebied van visie- en teamontwikkeling. 

Coach, adviseur, onderzoeker, merkstrateeg 

Ik heb een zakelijke achtergrond als onderzoeker en merkstrateeg. Zeven jaar geleden ben ik vanuit een sterke drive gaan ondernemen, na een intensieve omscholing tot coach en trainer. Mijn werk binnen het onderwijs en bedrijfsleven is gericht op:

  • zelfsturing / persoonlijk leiderschap / bewustzijns-ontwikkeling

  • visie en identiteit-ontwikkeling

  • professionele cultuur & communicatie

Kenmerkend aan Jildou

In mijn werk nodig ik mensen uit - op alle lagen van de organisatie - om nieuwe perspectieven te ontdekken. Waardoor ruimte en nieuwe mogelijkheden ontstaan. Die eerst misschien niet in beeld waren. Daarbij zet ik alles in wat ik in huis heb, én ben ik graag levend voorbeeld van wat ik adviseer.

Ik ben helder, scherp invoelend en zorgvuldig op de inhoud én de relatie. Ik doorzie snel wat er speelt in een persoon, team of organisatie. En kan dit met zorg benoemen en bespreekbaar maken. Niet alleen waar zaken vastlopen, maar juist ook daar waar het potentieel ligt. 

Alle puzzelstukjes

Een van mijn overtuigingen is ‘altijd blijven leren’. Ik lees continu over mijn vak, verdiep mijn kennis en vaardigheden in samenwerkingen en volg regelmatig een opleiding of training. En er zullen er nog veel volgen. Ik ben dat aan mijzelf en mijn cliënten verplicht. Mijn focus is breed en holistisch. Ik ben een verwoede verzamelaar van puzzelstukjes die mensen helpen om zich goed, veerkrachtig en vrij te voelen. Op de vier dimensies: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Geluk

Ik word gelukkig wanneer mensen zelf nieuwe wegen ontdekken vanuit een ruimer bewustzijn. En van daaruit stappen naar een fundamentele verandering durven nemen. Voor zichzelf en voor de organisatie. 


Powered by Professional Friends

Ik geloof erin dat samenwerken leidt tot kwaliteit, verdieping en werkplezier. Zo blijf ik eigen kennis, visie en perspectief scherpen. En altijd leren. En professionele vrienden maken mij blij. Daarom werk ik regelmatig samen met een divers gezelschap van professionals, waaronder, Mastery, Bureau Beaufort en 5d


 

Bureau Beaufort werkt met specialisten op het gebied van Personal Branding tot Communicatie en van Onderhandelen tot Teamontwikkeling. Alle specialisten zijn zeer ervaren trainers en hebben daarnaast ook kennis van en ervaring in het bedrijfsleven. De kern van de activiteiten zijn trainingen en workshops gericht op hoger opgeleide professionals met als doel hun kwaliteiten te versterken, vaardigheden te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten.

Jildou Oostenbrug Maandag Bureau Beaufort
 
 
 

5d bestaat uit een groep bevlogen professionals die zich bezig houden met training, coaching, advies en opleiding op het gebied van persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, professionele cultuur en communicatie. 5d is gespecialiseerd in proceswerk en 'gedoe'.