Jildou Oostenbrug

Veelzijdigheid past bij mij. En de drive om topkwaliteit te leveren. Ik werk als senior (executive) coach, teamcoach en trainer. Ik heb meer dan 100 mensen persoonlijk mogen begeleiden met uiteenlopende vraagstukken en doelen. Verder heb ik veel expertise in het ontwerpen en uitvoeren van maatwerktrainingen en interventies op het gebied van visie- en teamontwikkeling. 

Coach, adviseur, onderzoeker, merkstrateeg 

Ik heb een zakelijke achtergrond als onderzoeker en merkstrateeg (bij TNS NIPO). Zes jaar geleden ben ik vanuit een sterke drive gaan ondernemen, na een intensieve omscholing tot coach en trainer. In samenwerking met 5d heb ik mij verder geprofessionaliseerd. En binnen het onderwijs en bedrijfsleven veel ervaring opgedaan met:

  • visie en identiteit-ontwikkeling

  • professionele cultuur & communicatie

  • zelfsturing / persoonlijk leiderschap

De combinatie van mijn achtergrond als merkstrateeg en ervaring als coach/trainer maakt mij een gedegen gesprekspartner op het gebied van visie- en/of identiteitsontwikkeling en het inzetten van deze visie (vanuit de bedoeling) in de organisatie.

Kenmerkend aan Jildou

In mijn werk nodig ik mensen uit - op alle lagen van de organisatie - om nieuwe perspectieven te ontdekken. Waardoor ruimte en nieuwe mogelijkheden ontstaan. Die eerst misschien niet in beeld waren. Daarbij zet ik alles in wat ik in huis heb, én ben ik graag levend voorbeeld van wat ik adviseer.

Ik ben helder, scherp invoelend en zorgvuldig op de inhoud én de relatie. Ik doorzie snel wat er speelt in een persoon, team of organisatie. En kan dit met zorg benoemen en bespreekbaar maken. Niet alleen waar zaken vastlopen, maar juist ook daar waar het potentieel ligt. 

Altijd in opleiding

Een van mijn overtuigingen is ‘altijd blijven leren’. Ik lees continu over mijn vak, verdiep mijn kennis en vaardigheden in samenwerkingen en volg regelmatig een opleiding of training. En er zullen er nog veel volgen. Ik ben dat aan mijzelf en mijn cliënten verplicht.. Mijn focus is breed en holistisch. want zowel belemmeringen als potentieel manifesteren zich op verschillende gebieden: zoals mentaal, fysiek, emotioneel of spiritueel.

Geluk

Ik word gelukkig wanneer mensen zelf nieuwe wegen ontdekken vanuit een ruimer bewustzijn. En van daaruit stappen naar een fundamentele verandering durven nemen. Voor zichzelf en voor de organisatie. 


Powered by Professional Friends

Ik geloof erin dat samenwerken leidt tot kwaliteit, verdieping en werkplezier. Zo blijf ik eigen kennis, visie en perspectief scherpen. En altijd leren. En professionele vrienden maken mij blij. Daarom werk ik regelmatig samen met een divers gezelschap van professionals, waaronder 5d, Bureau Beaufort en 23plusone


 

Bureau Beaufort werkt met specialisten op het gebied van Personal Branding tot Communicatie en van Onderhandelen tot Teamontwikkeling. Alle specialisten zijn zeer ervaren trainers en hebben daarnaast ook kennis van en ervaring in het bedrijfsleven. De kern van de activiteiten zijn trainingen en workshops gericht op hoger opgeleide professionals met als doel hun kwaliteiten te versterken, vaardigheden te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten.

Jildou Oostenbrug Maandag Bureau Beaufort
 
LICENSEDFRIEND_23plusone+.png

De Licensed Friends van 23plusone vormen een netwerk van mensen die zich druk maken over gelukkige mensen in gelukkige organisaties. 23plusone is een zowel speelse als krachtige methode om diepgaand inzicht te vinden in in waar het werkelijk om draait in werk en leven. 

 
 

5d bestaat uit een groep bevlogen professionals die zich bezig houden met training, coaching, advies en opleiding op het gebied van persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, professionele cultuur en communicatie. 5d is gespecialiseerd in proceswerk en 'gedoe'.