Back to All Events

Workshop inside out personal branding

  • Y10 630 IJburglaan Amsterdam, NH, 1087 Netherlands (map)

Wil je ook graag jezelf zichtbaar maken, maar worstel je met hoe je dat aanpakt?

Denk je al een tijdje dat je iets "moet" doen met Personal Branding, maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Werk je hard en wil je gewaardeerd worden op basis van inhoud en kwaliteiten, maar weten je opdrachtgevers, collega’s of leidinggevenden niet altijd wat je precies doet of hoe goed je bent? 

golden cirkel.png

Leg het fundament voor je Personal Brand

In deze workshop leg je de basis voor jouw Personal Brand. Op basis van grondig (zelf)onderzoek.

Personal Branding is bewust die aspecten van jezelf profileren, waar je mee geassocieerd wil worden. Mensen hebben toch wel een beeld van je, en met Personal Branding kan je daar (meer) invloed op uitoefenen. 

Je onderzoekt tijdens de workshop je eigenaardigheden, drijfveren, hoe je overkomt en wat je ambities zijn. Met als doel het gericht en helder uitdragen van je identiteit om zo de juiste mensen, baan en/of klussen aan te trekken.

Branding voor jezelf maakt gebruik van dezelfde wetmatigheden die ook gebruikt worden voor ‘zakelijke merken’. Het gaat erom:

  • een sterk merk neer te zetten, dat ervoor zorgt dat je geassocieerd wordt met het ‘juiste’ (je dienst of unieke meerwaarde);
  • dat het volstrekt duidelijk is wie je bent, wat je drijft en waar je voor staat en;
  • dat je je bewust bent van de manier waarop je communiceert en wat mensen van je te zien krijgen.

Tijdens deze workshop: 

  • ontdek je hoe je jezelf kunt neerzetten als sterk merk 
  • onderzoek je waar jouw Personal Brand in de kern om draait
  • vind je jouw focus in werk of onderneming 
  • ontwikkel je een beeld van jouw drijfveren en unieke talenten en wat je daarmee kunt en wilt  

Aanpak
In deze workshop wordt gebruik gemaakt van materialen en theorieën uit de wereld van branding/merken. Dit geeft diepgaand inzicht, structuur, handvatten en inspiratie bij jouw persoonlijke onderzoek op weg naar een authentiek personal brand. 

Locatie
Amsterdam

Kosten
€ 125,- inclusief btw, hapjes en drankjes.

 

Ervaringen van deelnemers:

Bij Jildou volgde ik een workshop ‘personal branding’. Wat mij betreft zijn er hiervan duizend in een dozijn en vind ik dat maar weinig mensen met echt iets nieuws komen. Jildou daarentegen is een echte professional/autoriteit. Zij weet zich te onderscheiden door een gedegen (theoretische) opleiding en een flinke dosis relevante ervaring. Bij haar kreeg ik meteen het gevoel dat zij echt weet waar ze het over heeft en dat toegankelijk overbrengt. Bijzonder vind ik haar praktische aanpak waar je heel erg gestimuleerd wordt in het concretiseren van jouw (unieke) kracht en op een ongedwongen manier liet ze mij zelf tot de antwoorden komen.
Ze weet je op een prettige manier bewust te maken van je gedrag, uitstraling en impact en biedt duidelijke handvatten aan om je personal branding op een hoger niveau te tillen. Echt een aanrader!
Jildou weet met haar kennis en kunde een indrukwekkende workshop over Personal Branding neer te zetten. Door gebruik te maken van het betere storytelling weet ze de deelnemers, waaronder ik, behoorlijk aan het denken en werk te zetten en een met een tastbare blauwdruk van jezelf naar huis te laten gaan om daar verder te werken aan je eigen
merk.
Ik heb bij Jildou de workshop Personal Branding gevolgd en had hier direct profijt van, ter plekke én daarna. De individuele aandacht en kennis van zaken van Jildou maakte dat ik in een korte periode sneller tot de kern kon komen van ‘mijn brand’ en nu kort en krachtig kan verwoorden waar ik en mijn bedrijf voor staan en wat de drijfveren zijn.
Jildou werkte met voorbeelden die heel inspirerend werkten en vooral direct toepasbaar, waardoor ik mijn eigen kwaliteiten en passie kon benoemen.
vogel 2.png