Mar
4
1:00 PM13:00

Business coaching @ The Goal diggers Club

Tijdens de The Goaldiggers Club Session op 4 maart in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Want soms lijkt het alsof iedereen om je heen succesvol is. Iedereen heeft een goed lopende business, prachtige verhalen en nog mooiere foto’s om te delen. Het ziet er zo logisch en vanzelfsprekend uit. Bij jou loopt het voor je gevoel soms moeizaam. Je weet niet altijd waar je moet beginnen, loopt tegen bepaalde zaken aan en hebt het gevoel dat je een sparring partner mist. Herkenbaar?

Tijdens The Goaldiggers Club Session zul je zien dat je niet de enige bent. Achter al die mooie plaatjes schuilen OOK struggles. En weet je wat het goede nieuws is? Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen, en een powerbreak met een overheerlijke lunch waarin je met ondernemersvragen terecht kunt bij onze coaches in de coachcorner en een headshot voor jouw LinkedIn profiel kunt maken.

View Event →