Training, spreken & teamcoaching


Teamcoaching

Ik begeleid teams in organisaties, die resultaten willen boeken met elkaar, maar energie verliezen in de samenwerking. Waardoor ze hun doelen niet altijd bereiken.

Door gezamenlijk het systeem zichtbaar te maken van helpende en niet helpende gewoontes, overtuigingen en gedragspatronen, ontstaat lucht en ruimte. Niet graven om het graven in de onderstroom, maar zo licht als mogelijk en zo diep als nodig. Het onbewuste wordt bewust en van daaruit creëert het team vormen van samenwerken die inspirerend en effectief zijn. Waarbij inzet van eigen talent, vertrouwen, heelheid, bewustzijn en werken vanuit de bedoeling centraal staan.

Met een scherpe blik, zonder oordeel, een krachtige vraag en een zachte (pure) toon geeft Jildou haar vorm aan (team)begeleiding. Zij weet daarmee mensen in beweging te krijgen en creëert ruimte waarbinnen mensen zich kwetsbaar op durven stellen. Veiligheid staat bij haar voorop.

M. Hoog-Antink, afdelingsleider OSG Willem Blaeu

Visie- en identiteitsontwikkeling

Jildou heeft kennis van zaken en kan dit op een heldere manier duidelijk maken. De praktische werkvormen die we met het hele team hebben uitgevoerd, zorgden voor betrokken teamleden. Dit helpt om de visie van onze school daadwerkelijk zichtbaar te maken. Het resultaat is een team dat betrokken, enthousiast en gemotiveerd is om actieplannen uit te voeren vanuit een gezamenlijke visie.

Kim Harder en Maurice de Graaff - directie Het Mozaiek

Training

Ik ben gepassioneerd over - en gespecialiseerd in - trainingen over energie, visie, communicatie en persoonlijk leiderschap. Mijn stijl van trainen wordt omschreven als: professioneel, aandachtig, open, deskundig, speels, met diepgang. 

Trainingen die ik heel graag doe binnen organisaties zijn:

  • Persoonlijk leiderschap en effectiviteit

  • Professionele identiteit

  • Communicatie & gesprekstechnieken

  • Energiemanagement

Jildou wordt enorm gewaardeerd door onze deelnemers. Men vindt haar ‘warm, integer, enthousiast en kundig’. Voor mij als initiatiefnemer van de cursussen is Jildou bereid diepgaand te kijken naar wat onze doelgroep nodig heeft.

Wendy van der Brugge (coördinator Spaarnesant Academie)
WhatsApp Image 2018-12-10 at 12.32.35.jpeg